Πίεση ατμού φραγμών εξοπλισμού 5-8 συγκέντρωσης εξατμιστήρων μειωμένων ταινιών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CNASEC
Πιστοποίηση: ASME, CE
Ποσότητα παραγγελίας min: >1
Τύπος: Εξοπλισμός συγκέντρωσης Χαρακτηριστικό γνώρισμα: υψηλή αποδοτική ενέργεια - αποταμίευση
Υψηλή αναλογία συγκέντρωσης: 1/51/10 ευρεία περιοχή ιξώδους: <400cp>
Πίεση ατμού (φραγμός): 5-8 Όνομα Προϊόντος: Πολυ εξατμιστήρας ταινιών πτώσης επίδρασης
Κενός βαθμός (φραγμός): 0.9 χαρακτηριστικό: Μετάδοση θερμότητας έκρηξης
Υψηλό φως:

mechanical vapor recompression

,

falling film evaporator

Πίεση ατμού φραγμών εξοπλισμού 5-8 συγκέντρωσης εξατμιστήρων μειωμένων ταινιών

Πολυ εξατμιστήρας ταινιών πτώσης επίδρασης

Τύπος: Εξοπλισμός συγκέντρωσης
Υψηλή αναλογία συγκέντρωσης: 1/51/10
Πίεση ατμού (φραγμός): 5-8
Κενός βαθμός (φραγμός): 0,9
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Υψηλή αποδοτική ενέργεια - αποταμίευση
Ευρεία περιοχή ιξώδους: <400cp>
Όνομα προϊόντων: Πολυ εξατμιστήρας ταινιών πτώσης επίδρασης
Χαρακτηριστικό: Μετάδοση θερμότητας έκρηξης

Ο Multi-effect εξατμιστήρας πτώση-ταινιών υιοθετεί τον εξατμίζοντας προι4στάμενο μειωμένων ταινιών για να θερμάνει την αραιή λύση μέχρι να βράσει, κάνοντας κάποιο μέρος του νερού να ατμοποιήσει για να επιτύχει το σκοπό τη λύση. Αυτό το σύνολο συσκευής είναι μια νέα παραγωγή μέσω της λειτουργικής ανάπτυξής μας με κάθε τεχνικό δείκτη μέχρι τα διεθνή προηγμένα πρότυπα. Σε σύγκριση με τον παραδοσιακό εξατμιστήρα, το προϊόν μας εφαρμόζεται ευρέως σε τέτοιους τομείς όπως την επεξεργασία τροφίμων, τη συμπύκνωση χυμού, την παραγωγή κατανάλωσης, τη γαλακτοκομική παραγωγή, τη χημική βιομηχανία, τη βιομηχανία φαρμάκων, την κατεργασία ύδατος αποβλήτων και το περιβαλλοντικό πρόγραμμα κ.λπ., που έχει τα πλεονεκτήματα του χαμηλότερου κόστους, της εύκολης λειτουργίας και της σταθερής απόδοσης πέρα από τον παραδοσιακό εξατμιστήρα.

Κύρια χαρακτηριστικά:

1. Μετάδοση και εξοικονόμηση ενέργειας θερμότητας έκρηξης. Δεδομένου ότι ένας υψηλός αποδοτικός εξοπλισμός συγκέντρωσης εξοικονόμησης ενέργειας, ο εξατμιστήρας μπορεί να συγκεντρωθεί στην δύο-επίδραση, τρία επηρεάζουν, τέσσερις-επίδρασης και πέντε-επίδρασης σύστημα εξάτμισης, χρησιμοποιώντας πλήρως την ενέργεια θερμότητας με τη μικρή κατανάλωση ατμού. Ακριβώς μόνο ο ατμός ενός χιλιογράμμου μπορεί να εξατμίσει το νερό τεσσάρων χιλιογράμμου. Ένα κοχύλι εξατμιστήρων επίδρασης λειτουργεί υπό κενό κράτος από τη μετατροπή από την ενεργειακή μεταφορά πίεσης στην κινητική ενέργεια ως αποτέλεσμα της διάβασης από την αεριωθούμενη αντλία θερμότητας. Ο ατμός ουρών της ένας-επίδρασης εισάγεται στον προθερμαστή με κάποιο δευτεροβάθμιο ατμό του προθερμασμένου υγρού που αντλείται στην ένας-επίδραση πάλι από την αεριωθούμενη αντλία θερμότητας, που κάνει τη μέγιστη χρήση της θερμότητας.

2. Υψηλή αναλογία συγκέντρωσης (1/51/10), ευρεία περιοχή ιξώδους (<400cp>

3. Ο εξοπλισμός μπορεί να υιοθετήσει την προς τα κάτω συνεχή σίτιση, καθώς επίσης και προς τα πάνω ή τη σίτιση αναμιγνύω-ροής. Κατά υιοθέτηση προς τα κάτω να ταΐσει, την κατεύθυνση ροής της λύσης είναι η ίδια στον ατμό θέρμανσης, και το υλικό εισάγεται στην ένας-επίδραση. Εντούτοις, κατά την υιοθέτηση προς τα πάνω να ταΐσει, κολπίσκος το υλικό από την τελευταία επίδραση ενώ έξοδος από την πρώτη επίδραση.

4. Ο εξοπλισμός μπορεί να ελεγχθεί με το χέρι, καθώς επίσης και semiautomatically ή αυτόματα. Όταν ελέγχονται αυτόματα, οι τεχνολογικές παράμετροι όπως η πίεση ατμού, η θερμοκρασία κάθε σημείου ελέγχου, το υγρό επίπεδο, ο κενός βαθμός και η υγρή βαρύτητα τροφών κ.λπ., ανατροφοδοτούν την αξία τους στο σύστημα ελέγχου υπολογιστών μέσω του αισθητήρα, έτσι ο χειριστής μπορεί να ελέγξει αυτή την παράμετρο από τον υπολογιστή ln ο θάλαμος ελέγχου.

5. Ο εξοπλισμός μπορεί να αποτελεσθεί από τα διαφορετικά είδη υλικού σύμφωνα με τα διαφορετικά υλικά και τις τεχνολογικές απαιτήσεις, όπως το τιτάνιο TA2, ανοξείδωτο lCrl8Ni9Ti, συνηθισμένος χάλυβας άνθρακα (η επιφάνεια που έρχεται σε επαφή με με το υλικό είναι με το ειδικό αντισηπτικό και αντιοξειδωτικό χρώμα). Υπό τον όρο της επεξεργασίας απόβλητου ύδατος, bedaub η επιφάνεια του συνηθισμένου χάλυβα άνθρακα με το ειδικό αντισηπτικό και αντιοξειδωτικό χρώμα μπορεί να σώσει ένα μεγάλο ποσό της επένδυσης συσκευών, το οποίο έχει εξεταστεί από το εργοστάσιό μας επανειλημμένα. Έτσι ο εξοπλισμός είναι πραγματικά ένα προτιμημένο προϊόν για το σταθμό επεξεργασίας απόβλητου ύδατος, ανταποκρίνεται στα πρότυπα (της κκπ).

Τεχνικές παράμετροι

Ικανότητα εξάτμισης (kg/h) 1000 3000 6000 10000
Κατανάλωση ατμού (kg/h) 300 900 1800 3000
Κατανάλωση νερού (t/h) 10 15 28 45
Κατανάλωση ισχύος (KW) 10 16 30 45
Πίεση ατμού (φραγμός)  5-8
Κενός βαθμός (φραγμός) 0,9
Εξωτερική διάσταση (μ) 4.5x2.5x6 5.5x6x10 7.5x3.5x14 8.5x3.5x16

Στοιχεία επικοινωνίας
DU