99.6% κρυογόνες εγκαταστάσεις 5000Nm3/H γεννητριών οξυγόνου εγκαταστάσεων χωρισμού αέρα αγνότητας Ο2

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CNASEC
Πιστοποίηση: TUV, CE
Ποσότητα παραγγελίας min: Ένα σετ
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένη πλόιμη συσκευασία εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 10 μήνες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 10 σύνολα ανά έτος
Όνομα προγράμματος: Εγκαταστάσεις οξυγόνου, γεννήτρια οξυγόνου Ικανότητας: 5000Nm3/h
Τύπος: Air μονάδα διαχωρισμού Άλλο όνομα: Μονάδα χωρισμού αέρα
Καθαρότητας: Ο2 ≥99.6% Χαρακτηριστικό γνώρισμα: στροβιλο αποσυμπιεστής με τον ενισχυτή
Υψηλό φως:

liquid air separation plant

,

cryogenic oxygen plant

99.6% κρυογόνες εγκαταστάσεις 5000Nm3/H γεννητριών οξυγόνου εγκαταστάσεων χωρισμού αέρα αγνότητας Ο2

5000Nm3/h εγκαταστάσεις οξυγόνου, εγκαταστάσεις χωρισμού αέρα, γεννήτρια οξυγόνου, μονάδα χωρισμού αέρα

Τεχνική Performace παράμετρος ASU

Προδιαγραφές προϊόντων στις εξόδους του κρύου κιβωτίου
Σημείωση: Nm3/h μέσα στον όρο 0℃, 1.013bar (Α)
Το υγρό στοιχείο προϊόντων Nm3/h αναφέρει το αεριώδες κράτος του που μεταφέρεται
Περίπτωση σχεδίου:

Προϊόν

Παραγωγή, NM3 /h

Αγνότητα

Πίεση στην κρύα έξοδο κιβωτίων

ΟΞΥΓΌΝΟ

5000

Ο2 ≥99.6%

0,2 φραγμός (Γ)

ΥΓΡΟ ΟΞΥΓΌΝΟ

100

Ο2 ≥99.6%

1.5 φραγμός (Γ)

ΑΖΩΤΟ

800

≤5ppm Ο2

20bar (Γ), εσωτερική συμπίεση

ΥΓΡΟ ΑΖΩΤΟ

50

≤5ppm Ο2

1.5 φραγμός (Γ)

Το οξυγόνο θα συμπιεστεί από το συμπιεστή οξυγόνου τύπων λαβύρινθων στο φραγμό 36 (Γ).
Μέγιστη περίπτωση LOX:

Προϊόν

Παραγωγή, NM3 /h

Αγνότητα

Πίεση στην κρύα έξοδο κιβωτίων

ΟΞΥΓΌΝΟ

4200

Ο2 ≥99.6%

0,2 φραγμός (Γ)

ΥΓΡΟ ΟΞΥΓΌΝΟ

400

Ο2 ≥99.6%

1.5 φραγμός (Γ)

ΑΖΩΤΟ

800

≤5ppm Ο2

φραγμός 20 (Γ), εσωτερική συμπίεση

ΥΓΡΟ ΑΖΩΤΟ

0

≤5ppm Ο2

1.5 φραγμός (Γ)

Το οξυγόνο θα συμπιεστεί από το συμπιεστή οξυγόνου τύπων λαβύρινθων στο φραγμό 36 (Γ).
Παραγωγή αργού (επιλογή):
Οι εγκαταστάσεις μπορούν να εξοπλιστούν με μια μονάδα εξαγωγής αργού για να πάρουν το καθαρό υγρό αργό περίπου 130 NM3 /h. Εάν οι εγκαταστάσεις οξυγόνου με σύστημα κιβωτίων εξαγωγής αργού το έπειτα κρύο δεν μπορούν να είναι έτοιμες που συγκεντρώνονται για την παράδοση και θα συγκεντρωθούν στην περιοχή.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα εγκαταστάσεων οξυγόνου

Αυτές οι εγκαταστάσεις οξυγόνου που προτείνονται από CNASPC έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  1. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα διαδικασίας

Αυτές οι εγκαταστάσεις οξυγόνου υιοθετούν το μοριακό καθαρισμό κόσκινων, τη στροβιλο & εσωτερική συμπίεσης αζώτου διαδικασία αποσυμπιεστών με τον ενισχυτή, εξωτερική συμπίεσης οξυγόνου.

          a. Φίλτρο αέρα

-- Το αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο αέρα τύπων που εξοπλίζεται με το αυτόματο σύστημα ελέγχου του για τον αυτόματο μετρητή βγάζει από τη θέση που ήταν σε εύθετο χρόνο που μπορεί να τεθεί από το πρόγραμμα σύμφωνα με την αντίσταση.

   b. Αέρας που προψύχει το σύστημα

-- Η στήλη αερόψυξης είναι οικονομικός τύπος με τη συσκευή demist

Ο άμεσος τρόπος ψύξης επαφής υιοθετείται για να δροσίσει κάτω τη θερμοκρασία αέρα από το νερό που μπορεί να πλύνει μακριά τις μηχανικές ακαθαρσίες και τις όξινες ουσίες στον αέρα.

Η υψηλότερη αποδοτικότητα με τη χαμηλότερη συσκευασία τύπων αντίστασης χρησιμοποιείται για να εγγυηθεί την απόδοση ανταλλαγής θερμότητας με τη λιγότερη απώλεια πίεσης που ενσωματώνει τη χαμηλότερη πίεση απαλλαγής του αεροσυμπιεστή για τη λιγότερη κατανάλωση ισχύος.

Ο υγρός διανομέας υιοθετεί το νέο αποδοτικό προηγμένο σχέδιο για να κάνει τη διανομή νερού πιό ακόμη και για να αγγίξει με τον αέρα. Η εγγυημένη θερμότητα που ανταλλάσσει την απόδοση θα σώσει την ποσότητα κρύου νερού για την πιό μικρή κατανάλωση ισχύος.

-- Η δροσίζοντας υδάτινη στήλη είναι επίσης οικονομικός τύπος με τη συσκευή demist

Η δροσίζοντας υδάτινη στήλη υιοθετεί την υψηλότερη αποδοτικότητα & τη χαμηλότερη στήλη συσκευασίας αντίστασης για να ανακτήσει πλήρως το κρύο ενεργειακό από τα απόβλητα άζωτο & το άζωτο.

Οι αξιόπιστες φυγοκεντρικές υδραντλίες από τη δυτική χώρα (δηλ. KSB) είναι εξοπλισμένες σε μια χρήση μια τον εφεδρικό τρόπο για την αξιοπιστία.

   c. Σύστημα συμπίεσης αέρα

-- Ο κύριος στροβιλο συμπιεστής αέρα υιοθετεί το φυγοκεντρικό τύπο υψηλού - ποιοτικές μηχανές αρχικές από τη δυτική χώρα (δηλ. Cooper, ΗΠΑ).

d. Μοριακό σύστημα καθαρισμού κόσκινων

-- Το σχέδιο του μοριακού συστήματος καθαρισμού κόσκινων υιοθετεί τη μακροχρόνια προσρόφηση κύκλων, καθαρισμός διπλών κρεβατιών, καμία τεχνική ελέγχου μεταστροφής ώθησης.

-- Η μακροχρόνια προσρόφηση κύκλων σημαίνει ότι κάθε προσροφητής διαρκεί 4 ώρες ως έναν κύκλο προσρόφησης που θα παρατείνει τους μοριακούς κύκλους ζωής της βαλβίδας κόσκινων & μεταστροφής και θα μειώσει το διακόπτη πέρα από την απώλεια. Οι λιγότεροι χρόνοι μεταστροφής θα ελαττώσουν τις διακυμάνσεις πίεσης για τους σταθερότερους όρους των στηλών διόρθωσης. Ειδικά στον αέρα που προψύχει το σύστημα με τη στήλη υδρόψυξης, το μακροχρόνιο σχέδιο προσρόφησης κύκλων μπορεί να μειώσει την απαίτηση ποσότητας της αναπαραγωγής του αζώτου αποβλήτων. Κατά συνέπεια, ο αέρας που προψύχει το σύστημα και το μοριακό σύστημα καθαρισμού κόσκινων μπορεί να λειτουργήσει πολύ στα αγαθά ταιριάζοντας με τις σχέσεις για τη μακροπρόθεσμη λειτουργία των εγκαταστάσεων οξυγόνου.

-- Τα μοριακά προσροφητές κόσκινων είναι διπλά κρεβάτια στη δομή (ενεργό κρεβάτι αλουμίνας + μοριακό κρεβάτι κόσκινων 13X APG). Το κρεβάτι κατώτατης ενεργό αλουμίνας μπορεί να προστατεύσει το μοριακό κόσκινο για τη μακράς διαρκείας έκτασή του. Η δομή διπλών κρεβατιών κάνει την αναπαραγωγή της αντίστασης χαμηλότερη και χαμηλότερη αναπαράγοντας θερμοκρασία για την ενέργεια αποταμίευσης.

-- Καμία τεχνική μεταστροφής ώθησης δεν πραγματοποιείται από και για:

Οι βαλβίδες μεταστροφής είναι εξοπλισμένες με το ρυθμιστή ταχύτητας για ομαλό & ακόμη και τις ενέργειες ανοικτός & στενός

Οι βαλβίδες ισορροπίας πίεσης υιοθετούν τον έλεγχο διάσπαση-προγράμματος για να εγγυηθούν τη σταθερότητα της διογκώνοντας περιόδου.

Η βαλβίδα διεξόδων αζώτου αποβλήτων υιοθετεί τον προ-ανοικτό τρόπο για να αποφύγει τα φαινόμενα έμφραξης στην ανώτερη στήλη.

Το σύστημα μεταστροφής ελέγχεται από το DCS αυτόματα με τη διαφορική αυτόματη κρίση πίεσης καθώς επίσης και η θέση βαλβίδων ανατροφοδοτεί τις λειτουργίες όρου σημάτων για την αξιοπιστία του συστήματος μεταστροφής.

e. Σύστημα διόρθωσης (κρύο κιβώτιο)

-- Ολόκληρος ο υπολογισμός διαδικασίας χρησιμοποιεί τη διεθνή προηγμένη ASPEN & το λογισμικό HYSYS. Το λογισμικό υιοθετεί τα πραγματικά στοιχεία από περισσότερο από εγκαταστάσεις οξυγόνου εκατοντάδων τις επιτυχώς & σταθερά τρέχοντας και σε εσωτερικό και μέσα στο εξωτερικό για την επαναλαμβανόμενη επεξεργασία παραμέτρων. Αυτό μπορεί να εγγυηθεί τον υπολογισμό μίμησης στον έλεγχο με την πραγματική λειτουργία στο μέλλον.

-- Η χαμηλότερη στήλη υιοθετεί την υψηλότερη αποδοτική στήλη τύπων δίσκων κόσκινων για το κόστος αποταμίευσης

-- Η ανώτερη στήλη υιοθετεί επίσης την υψηλότερη αποδοτική στήλη τύπων δίσκων κόσκινων στο χαμηλότερο ύψος στηλών.

-- Κύριοι συμπυκνωτής/ψεκαστήρας που σχεδιάζεται όπως τύπο λουσίματος και για πλήρως η λειτουργία. Θα αυξήσει τους ανακύκλωσης χρόνους να αποφευχθούν οι υδρογονάνθρακες κρυστάλλου και το Ν2Ο στην επιφάνεια.

-- Ο υψηλότερος αποδοτικός στροβιλο αποσυμπιεστής με τον ενισχυτή υιοθετείται για την πιό μικρή κατανάλωση ισχύος και τη μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Κατά αυτόν τον τρόπο, το κρύο κιβώτιο να είναι έτοιμο που συγκεντρώνεται μπορεί στον κατασκευαστή πριν από την παράδοση. Θα μειώσει πολύ το φορτίο εγκαταστάσεων στην περιοχή για να κοντύνει την περίοδο εγκαταστάσεων και να μειώσει τις δαπάνες εγκαταστάσεων για το πρόγραμμα.

   f. Σύστημα ελέγχου οργάνων

Το DCS εφαρμόζεται ως κεντρικά μέτρα ελέγχου για τις εγκαταστάσεις οξυγόνου. CNASPC οδηγεί την επιχείρηση στην εφαρμογή του DCS για τις εγκαταστάσεις οξυγόνου στην Κίνα με τα πλούσια επιτυχή πειράματα. Από το προηγμένο DCS, τις ρυθμίζοντας βαλβίδες, τα σε απευθείας σύνδεση στοιχεία ανίχνευσης συσκευών ανάλυσης κ.λπ. & ελέγχου, η κανονική και σταθερή λειτουργία εγκαταστάσεων οξυγόνου είναι εγγυημένη. Σε προκύπτουσα περίπτωση, τα προστατευτικά μέτρα μπορούν να ληφθούν από το σύστημα ελέγχου. Το σύστημα του DCS είναι αρχικό από τις δυτικές χώρες του διάσημου εμπορικού σήματος, όπως ABB, Siemens, Foxboro κ.λπ.


99.6% κρυογόνες εγκαταστάσεις 5000Nm3/H γεννητριών οξυγόνου εγκαταστάσεων χωρισμού αέρα αγνότητας Ο2 0


99.6% κρυογόνες εγκαταστάσεις 5000Nm3/H γεννητριών οξυγόνου εγκαταστάσεων χωρισμού αέρα αγνότητας Ο2 1


99.6% κρυογόνες εγκαταστάσεις 5000Nm3/H γεννητριών οξυγόνου εγκαταστάσεων χωρισμού αέρα αγνότητας Ο2 2


99.6% κρυογόνες εγκαταστάσεις 5000Nm3/H γεννητριών οξυγόνου εγκαταστάσεων χωρισμού αέρα αγνότητας Ο2 3


99.6% κρυογόνες εγκαταστάσεις 5000Nm3/H γεννητριών οξυγόνου εγκαταστάσεων χωρισμού αέρα αγνότητας Ο2 4

Στοιχεία επικοινωνίας
DU