Μηχανική επανασυμπίεση ατμού MVR για το γάλα, γλυκόζη, οργανικό οξύ

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CNASEC
Τύπος: Μηχανική επανασυμπίεση ατμού MVR όνομα: Εξοπλισμός συγκέντρωσης
εξάτμιση και συγκέντρωση: για το γάλα, γλυκόζη, οργανικό οξύ Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Εξοικονόμηση ενέργειας
Υψηλό φως:

concentrator equipment

,

falling film evaporator

Μηχανική επανασυμπίεση ατμού MVR για το γάλα, γλυκόζη, οργανικό οξύ

Μηχανική επανασυμπίεση ατμού

Το MVR είναι η σύντμηση της μηχανικής επανασυμπίεσης ατμού. Παίρνει τη χρήση της επαν-συμπίεσης συμπιεστών ο δεύτερος ατμός (χαμηλή θερμοκρασία και χαμηλή πίεση) που εξατμίζεται από το υγρό υλικό, για να αυξηθεί η θερμοκρασία και η πίεσή του, ώστε να το επαναχρησιμοποιήσει ως θέρμανση της πηγής για να εξατμίσει το υγρό υλικό πάλι. Κατά τη διάρκεια της εξάτμισης του κανονικού πολυ εξατμιστήρα επίδρασης, ο δεύτερος ατμός μιας επίδρασης δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί δεδομένου ότι η πηγή θέρμανσης επίδρασής της, μπορεί μόνο να χρησιμοποιηθεί για την άλλη επίδραση. Εάν η ανάγκη στη χρήση για την επίδρασή της, πρέπει να παρέχει την πρόσθετη ενέργεια για να αυξήσει τη θερμοκρασία της (πίεση), και η αεριωθούμενη αντλία ατμού μπορεί μόνο να συμπιέσει το δεύτερο ατμό μερών, ενώ ο εξατμιστήρας MVR μπορεί να συμπιέσει όλο το δεύτερο ατμό μέσα στον εξατμιστήρα.

Η διαδικασία εξάτμισης του MVR είναι ατμός χαμηλής θερμοκρασίας που συμπιέζεται από την αύξηση συμπιεστών, θερμοκρασίας και πίεσης, αύξηση στην ενθαλπία, και εισάγει έπειτα τον ανταλλάκτη θερμότητας προκειμένου να εκμεταλλευθεί πλήρως τη λανθάνουσα θερμότητα του ατμού. Εκτός από την κίνηση που αρχίζει, η ολόκληρη εξάτμιση κανένας ατμός ανάγκης. Ο εξατμιστήρας MVR από τη μηχανή ιατρικής Chengdong υιοθετεί την ψηφιακή ευφυή παραγωγή αυτόματου ελέγχου, αυτόματη υψηλή αξιοπιστία χρήσεων συστημάτων ελέγχου του εξοπλισμού της Γερμανίας Siemens. Υψηλοί αποδοτικός χρήσης και υψηλός - ο ποιοτικός συμπιεστής για να βελτιώσει την αποδοτικότητα θέρμανσης, αυτό είναι εξοικονόμηση ενέργειας συγχρόνως που η αποδοτικότητα παραγωγής υπερβαίνει τον παραδοσιακό εξοπλισμό συγκέντρωσης.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στο γάλα, τη γλυκόζη, το οργανικό οξύ, VC, xylose, το φαρμακευτικό είδος, τις εγκαταστάσεις, τη χημική βιομηχανία, την προστασία του περιβάλλοντος, την ανακύκλωση αποβλήτων, το έγγραφο κάνοντας, το άλας κάνοντας τη βιομηχανία όπως η εξάτμιση και η συγκέντρωση, η κρυστάλλωση εξάτμισης, η χαμηλή θερμοκρασία της διαδικασίας κ.λπ. εξάτμισης.

Το MVR έχει περισσότερα πλεονεκτήματα, όπως η ενέργεια - αποταμίευση, υψηλή θερμική αποδοτικότητα, χαμηλής ισχύος κατανάλωση, καμία ρύπανση, εξοπλισμός που η σταθερή λειτουργία, η απλή λειτουργία, η υψηλή αυτοματοποίηση και ο εξοπλισμός σε συμπαγή, καλύπτουν ένα διάστημα μικρής περιοχής, και σώζουν το σύστημα ψύξης. Ειδικά ισχύει για το εργοστάσιο που θέλουν να επεκτείνουν τον ατμό και την παροχή νερού αλλά το διάστημα είναι ανεπαρκές, και κατεψυγμένο το ανάγκη νερό και το νερό συμπύκνωσης για την κατάσταση εξάτμισης χαμηλής θερμοκρασίας, μπορούν να σώσουν την επένδυση και να κερδίσουν την καλή ενέργεια - επίδραση αποταμίευσης. Είναι προγράμματα μια βασική σύστασης εθνική επιστήμη και τεχνολογία.

Στοιχεία επικοινωνίας
DU