Μας ελάτε σε επαφή με
Helen Chen

Τηλεφωνικό νούμερο : 86--15990027181

China National Air Separation Engineering Co., Ltd.

Εθνική Co. εφαρμοσμένης μηχανικής χωρισμού αέρα της Κίνας, ΕΠΕ.

  • China National Air Separation Engineering Co., Ltd.
  • China National Air Separation Engineering Co., Ltd.
  • China National Air Separation Engineering Co., Ltd.
  • China National Air Separation Engineering Co., Ltd.
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Παράγοντας, Πωλητής
Μάρκες CNASEC Αριθμός Υπαλλήλων 150~200
Ετήσιες πωλήσεις 5000000-10000000 Ιδρύθηκε Έτος 1981
Εξαγωγή pc 20% - 30%
Εισαγωγή
  • Καθιερωμένος το 1981
  • Υψηλή επιχείρηση νέας τεχνολογίας
  • Κύρια επιχείρηση: διαβουλεύσεις εφαρμοσμένης μηχανικής, τεχνικό σχέδιο, ολοκλήρωση τεχνολογίας, προσφορά εξοπλισμού, ανεφοδιασμός εξοπλισμού, εγκατάσταση, πρόγραμμα EPC, επένδυση και λειτουργία κ.λπ.
  • Υπάλληλοι: Πάνω από 200Κίνα China National Air Separation Engineering Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η εθνική Co. εφαρμοσμένης μηχανικής χωρισμού αέρα της Κίνας, ΕΠΕ, που καθιερώνεται το 1981, είναι μια κοινή επιχείρηση αποθεμάτων που αναδομείται κοντά και φιαγμένη επάνω από διαφοροποιημένα δικαιώματα αποθεμάτων της πρώην εταιρίας εγκαταστάσεων χωρισμού αέρα της Κίνας εθνικής. Αυτήν την περίοδο, είναι υποκατάστημα εκμετάλλευσης της Co. βιομηχανίας μηχανημάτων ανάπτυξης της Κίνας Pudong, ΕΠΕ, το οποίο είναι μέλος κλειδί της εθνικής εταιρίας βιομηχανίας μηχανημάτων της Κίνας (SINOMACH), μια παγκόσμια τοπ επιχείρηση 500.

 

Με πάνω από 30 έτη επίμοχθης ανάπτυξης, CNASEC έχει γίνει μια εθνική επιχείρηση εφαρμοσμένης μηχανικής που παίρνει την τεχνολογία ως πυρήνα αναπτυσσόμενα τα προγράμματα σχεδίου, διαβουλεύσεων και EPC εφαρμοσμένης μηχανικής ταυτόχρονα. Οι επιχειρησιακοί τομείς μας συμμετείχαν στην εφαρμοσμένη μηχανική χωρισμού και ρευστοποίησης αέρα, την εφαρμοσμένη μηχανική χωρισμού φυσικού αερίου και ρευστοποίησης, την κρυογόνο υγρή αποθήκευση και την εφαρμοσμένη μηχανική μεταφορών, την εφαρμοσμένη μηχανική προστασίας του περιβάλλοντος, τη βαθιά επεξεργασία και την ανακύκλωση της εφαρμοσμένης μηχανικής λυμάτων, τα προγράμματα χημικής εφαρμοσμένης μηχανικής, την περιεκτική ενεργειακή ανακύκλωση και τη χρησιμοποίηση, την τεχνολογία αυτόματου ελέγχου, καθώς επίσης και τον προς τα κάτω κατασκευαστή προϊόντων.

 

Μέχρι σήμερα, CNASEC έχει καθιερώσει πάνω από 30 προγράμματα σχετικά με LNG και

Το αιθυλένιο, και εξοπλισμένος με τη δυνατότητα του σχεδιασμού και της ανάπτυξης της 100,000m3-ισόπεδης πλήρους συγκράτησης τοποθετεί σε δεξαμενή. Επιπλέον, η επιχείρηση έχει γενικεύσει επιτυχώς ένα σύνολο τυποποιημένων συστημάτων της εφαρμοσμένης μηχανικής δεξαμενών αποθήκευσης, που πραγματοποιούν τους βραχυπρόθεσμους στόχους της περιόδου κατασκευής και επιτυχώς που διαμορφώνουν την εθνική εικόνα εμπορικών σημάτων των μεγάλης κλίμακας κρυογόνων υγροποιημένων προγραμμάτων αποθήκευσης και μεταφορών!

 

Μετά από μια ιστορία της επιχειρηματικής ανάπτυξης για πάνω από τρεις δεκαετίες, με την αποστολή «της δημιουργίας της αξίας για τους πελάτες», αφιερωνόμαστε «να γίνουμε αξιόπιστοι εμπειρογνώμονες μηχανικών υπηρεσιών», να επιστρέψουμε στη χώρα μας και την εξυπηρέτηση της κοινωνίας μας. Θα καθοδηγηθούμε από την αξία πυρήνων «του ανθρώπινος-προσανατολισμού, υπογραμμίζοντας την αιτία, και ριζοβολία στην τιμιότητα», και είμαστε πρόθυμοι να ενώσουμε τα χέρια με τους φίλους από όλες τις κοινωνικές τάξεις, που δημιουργούν τη λαμπρότητα πάλι και που χτίζουν το όμορφο μέλλον μας από κοινού.

 

Ιστορία

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1981, και το 2006, μετονομασμένος ως Κίνα την εθνική Co. Engineeing χωρισμού αέρα το 2016.

 

Η Κίνα που η εθνική Co. εφαρμοσμένης μηχανικής χωρισμού αέρα, ΕΠΕ (CNASEC), που καθιερώνεται το 1981, είναι σημαντική κρατική επιχείρηση εφαρμοσμένης μηχανικής παίρνει την τεχνολογία & την ανακαίνιση ως ουσία ανάπτυξης πυρήνων, δεσμευμένη στην παροχή του σχεδίου διαδικασίας, του σχεδίου εφαρμοσμένης μηχανικής, των διαβουλεύσεων καθώς επίσης και της γενικής συστολής για τον πελάτη. Το πεδίο υπηρεσιών του καλύπτει το σχέδιο, την αγορά, την κατασκευή, την εγκατάσταση, τη συντήρηση, τη διαχείριση του προγράμματος και τη λειτουργία προγράμματος κ.λπ….


CNASEC έχει περίπου 200 υπαλλήλους, έχει ολοκληρώσει πάνω από 1000 προγράμματα από καθιερωμένος, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου εφαρμοσμένης μηχανικής, την ολοκλήρωση εξοπλισμού, την κατασκευή εφαρμοσμένης μηχανικής, τη διαχείριση του προγράμματος και γενικό EPC που συμβάλλονται. Έχει απονεμηθεί τα βραβεία όπως η «άριστη διαχείριση του προγράμματος εφαρμοσμένης μηχανικής», η «άριστη γενική εφεύρεση» κ.λπ. αναδόχων», «επιστήμης & τεχνολογίας.

 

Κίνα China National Air Separation Engineering Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

CNASEC έχει την εφαρμοσμένη μηχανική & την τεχνική ομάδα του, οι οποίες επαγγελματίας και με την πλούσια εμπειρία. Ο επαγγελματικός και τεχνικός λογαριασμός προσωπικού για 93% του συνολικού αριθμού των υπαλλήλων, συμπεριλαμβανομένου του επαγγελματικού ανώτερου μηχανικού 2 επιπέδων άνθρωποι, όλα τα είδη εθνικού εγγραμμένου μηχανικού 65 άνθρωποι, που καλύπτουν τους ταγματάρχες της διαδικασίας, του γενικού σχεδίου σχεδίων, του αυτόματου ελέγχου, ηλεκτρικός, της αρχιτεκτονικής, της δομής, των πολιτικού μηχανικού έργων, της εφαρμοσμένης μηχανικής λυμάτων, της προμήθειας, των προϋπολογισμών διαχείρισης κατασκευής καθώς επίσης και προγράμματος, Pre-project consultaiton, του προγραμματισμού εργοστασίων, της μελέτης σκοπιμότητας προγράμματος, του σχεδίου εφαρμοσμένης μηχανικής, του εξοπλισμού και της υλικής ολοκλήρωσης, διεθνές trading.etc.

 

Κίνα China National Air Separation Engineering Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Σημαντικός επιχειρησιακός τρόπος

Κίνα China National Air Separation Engineering Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Διαχείριση του προγράμματος & σχέδιο

 

Κίνα China National Air Separation Engineering Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Η ομάδα μας

 

Η επιχείρηση έχει την εφαρμοσμένη μηχανική & την τεχνική ομάδα της, οι οποίες με την πλούσια εμπειρία στο σχετικό μηχανικό. Οι επαγγελματικοί μηχανικοί αποτελούν 93% των συνολικών υπαλλήλων, συμπεριλαμβανομένων δύο καθηγητής-ισόπεδων ανώτερων μηχανικών, ένας τεχνικός εμπειρογνώμονας που απολαμβάνουν το ειδικό επίδομα Συμβουλίων του Κράτους και 65 υπάλληλοι έχουν τα εθνικά καταχωρημένα πιστοποιητικά μηχανικών, που καλύπτουν τους ταγματάρχες της διαδικασίας, του γενικού σχεδίου, του εξοπλισμού, του αυτόματου ελέγχου, ηλεκτρικός, της αρχιτεκτονικής, της δομής, των πολιτικού μηχανικού έργων, της εφαρμοσμένης μηχανικής λυμάτων, της προμήθειας, της διαχείρισης κατασκευής κ.λπ….

 

Κίνα China National Air Separation Engineering Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0